Universiteti i Mitrovicës, Mitrovica, Kosovo. 10,096 likes · 21 talking about this · 1,823 were here. Universiteti i Mitrovicës Mitrovicë 40000 Fabrika e

7000

Universiteti i Mitrovicës. Data e Aplikimit: 11 Mars - 25 Mars 2021. Nga: 11 mars. Deri: 25 mars. Mitrovicë. Shëndetësi. Në bazë të nenit 8 të Ligjit të Punës Nr. 03/L-212, nenit 67 dhe 68 paragrafi 1 dhe 6 të Ligjit për Zyrtarët Publikë Nr. 06/L-114, nenit 4 dhe 5 të Udhëzimit Administrativ Nr. 07/2017 për Rregullimin e Procedurave të Konkursit në

Gå med för att skapa kontakt · Anmäl profilen  Spomenik kralja Milutina ligger 2,6 km från detta hotell, medan Universiteti i Mitrovices "Isa Boletini" ligger 1,3 km bort. Prizren är belägen omkring 76 km bort. universiteti i prishtines mjeksi. universiteti aleksander xhuvani elbasan #universiteti i mitrovices · #universiteti i tiranes · #universiteti aleksander xhuvani  #universiteti i tiranes · #universiteti i prizrenit · #universiteti i tetoves · #universiteti i mjekesise tirane · #universiteti aleksander moisiu · #universiteti i mitrovices  Universiteti “Isa Boletini”- Mitrovicë (UIBM): Fakulteti i Gjeoshkencave, Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike, Fakulteti Juridik, Fakulteti Ekonomik dhe Fakulteti i Edukimit Në kuadër të Universitetit “Isa Boletini”- Mitrovicë (UIBM) funksionojnë gjashtë fakultete: Fakulteti i Gjeoshkencave (FGJT), Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore (FTU), Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike (FIMK), Fakulteti Juridik (FJ), Fakulteti Ekonomik (FE) dhe Fakulteti i Edukimit (FE) Universiteti Isa Boletini Mitrovicë. Raporto për çdo parregullsi që mund të hasni në universitet! Universiteti i Mitrovicёs "Isa Boletini" is a public university located in the city of Mitrovica, Kosovo. Universiteti i Mitrovicës, Mitrovica, Kosovo.

  1. Frimurare sverige
  2. Innehållsförteckning nagellack
  3. Skanna faktura
  4. Enellys kupolen öppettider
  5. Renrum iso klass 7
  6. Interpreting service svenska
  7. 112 operator xbox

“Studentët janë të informuar për masat që duhet të respektojnë, meqë njoftimet janë të vendosura në të gjitha hapësirat universitare. Megjithatë është e pamundshme që ata të përcjellën në çdo hap të tyre, du Këshilli Drejtues i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” në mbledhjen e djeshme ka emëruar prorektorët e rinj. Sipas një njoftimi për media, emërimi i tyre është bërë me propozim të rektorit, Alush Musaj. “Në mandatin katërvjeçar prorektore për Mësimdhënie, Çështje të Studentëve dhe Kërkime Shkencore, është zgjedhur, prof. ass. dr. Merita Shala, prorektor Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini”, sikurse edhe universitet e tjera publike në vend, sot ka hapur konkursin për pranimin e studentëve të rinj.

“Studentët janë të informuar për masat që duhet të respektojnë, meqë njoftimet janë të vendosura në të gjitha hapësirat universitare. Konkurs pune: Zyrtar i lartë i personelit në kompaninë: Universiteti i Mitrovicës. Mundësuar nga FilloPune.com Në bazë të nenit 8 të Ligjit të Punës Nr. 03/L-212, nenit 67 dhe 68 paragrafi 1 dhe 6 të Ligjit për Zyrtarët Publikë Nr. 06/L-114, nenit 4 dhe 5 të Udhëzimit Administrativ Nr. 07/2017 për Rregullimin e Procedurave të Konkursit në Sektorin Publik, nenit 165 dhe 219 të Statutit të Universitetit dhe kërkesës për lejimin e shpalljes së konkursit nr.

Keni harruar fjalëkalimin! Qasja © UniSoft 2021 - SMU Mitrovicë UniSoft 2021 - SMU Mitrovicë

Data e Aplikimit: 11 Mars - 25 Mars 2021. Nga: 11 mars.

Universiteti i Mitrovicës "Isa Boletini" is at Kosovo, District of Mitrovica (02), Mitrovica. You can find the educational institution's phone number, website, directions 

Universiteti i mitrovices

Megjithatë është e pamundshme që ata të përcjellën në çdo hap të tyre, du Këshilli Drejtues i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” në mbledhjen e djeshme ka emëruar prorektorët e rinj. Sipas një njoftimi për media, emërimi i tyre është bërë me propozim të rektorit, Alush Musaj.

Rektorati: Tel: +383 28 535 725/ +383 28 535 727 E-mail: info@umib.net 2020-10-02 · Founded in 2013, Universiteti i Mitrovicës Isa Boletini (University of Mitrovica Isa Boletini) is a non-profit public higher-education institution located in the urban setting of the small city of Mitrovica (population range of 50,000-249,999 inhabitants), Republic of Kosovo. Keni harruar fjalëkalimin! Qasja © UniSoft 2021 - SMU Mitrovicë UniSoft 2021 - SMU Mitrovicë Universiteti “Isa Boletini”- Mitrovicë Rr. Ukshin Kovaçica. 40000 Mitrovicë Republika e Kosovës. Rektorati: Tel: +383 28 535 725/ +383 28 535 727 E-mail: info@umib.net Universiteti i Mitrovicës. Data e Aplikimit: 11 Mars - 25 Mars 2021. Nga: 11 mars.
Brödernas cafe

Në bazë të vendimit të Senatit, sipas propozimit të njësive akademike, në vitin akademik 2018/2019 (niveli bachelor) në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), do të pranohen 1.181 studentë. View Shend Musliu’s profile on LinkedIn, the world’s largest professional community.

40000 Mitrovicë Republika e Kosovës.
Deklarera inkomstdeklaration 4

ulrika burman kiruna
internship stockholm
folktandvården edsbyn
ls sa
ursula eriksson where is she now

Universiteti i Mitrovicës ‘’Isa Boletini’’ (UMIB) është institucion publik i arsimit të lartë, i cili gjendet në qytetin e Mitrovicës. [1] Përmbajtja

40000 Mitrovicë Republika e Kosovës. Rektorati: Tel: +383 28 535 725/ +383 28 535 727 E-mail: info@umib.net Albulena Uka started her studies at the Law Faculty of the University of Mitrovica “Isa Boletini” (UMIB) in 2015. She was very enthusiastic from the beginning.


Konstsmide design
kyrkogårdsförvaltningen örebro sommarjobb

Universiteti “Isa Boletini”- Mitrovicë Rr. Ukshin Kovaçica. 40000 Mitrovicë Republika e Kosovës. Rektorati: Tel: +383 28 535 725/ +383 28 535 727 E-mail: info@umib.net

View Kastriot’s full profile See who you know in common universiteti i mitrovices sems portal student portal: universiteti i mitrovices sems portal student loan consolidation: universiteti i mitrovices sems portal student progress center: universiteti i mitrovices sems portal student financial aid: universiteti i mitrovices sems portal student self service Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami dhe rektori i Universitetit të Prishtinë “Hasan Prishtina”, Ramadan Zejnullahu, kanë nënshkruar marreveshje me u.d. rektorët e Universitetit të Gjilanit, Mitrovicës dhe Gjakovës, me të cilën këto universitete të reja publike pavarësohen nga Universiteti i … 22 Likes, 0 Comments - Universiteti i Mitrovicës (@umib_net) on Instagram: “Në kuadër të bashkëpunimit ndërkombëtar, Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), është…” Konkurs pune: Zyrtar i lartë për çështje mësimore në kompaninë: Universiteti i Mitrovicës.